Kalkoen met mole (spicy chocoladesaus)
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en lookteentjes. Snipper beide fijn. Snij de tomaat ook in stukjes.
-
Snij de kalkoenhaasjes in blokjes. Bak ze goudbruin in hete olie. Haal ze uit de pan en bak nu de ui- en looksnippers zacht in dezelfde olie.
-
Giet de tomatenstukjes erbij. Voeg de gedroogde kruiden en het kaneelstokje toe. Schep de verse tomaatstukjes erdoor en laat 15 minuten pruttelen met open deksel. Schep de kalkoenblokjes erdoor. Laat in 30 minuten garen en de saus inkoken.
-
Roer de chocolade en rode wijnazijn erdoor. Breng verder op smaak met peper en zout.
-
Verdeel over kommen en werk af met witte boontjes, korianderblaadjes en een lepel zure room.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven