Kalkoen met bigaradesaus, chutney van appel en veenbessen & knolselderpuree
Selder. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de rijst gaar in 18 minuten.
-
Verwarm de kalkoen met bigaradesaus, de appel- en veenbessenchutney en de knolselderpuree in de microgolfoven.
-
Schik het vlees met de saus op voorverwarmde borden. Schep met een ijsschepper een bol knolselderpuree en schik die naast het vlees. Werk af met peterselie. Schep de chutney ernaast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven