Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het kalfsvlees in fijne blokjes.
-
Kruid met peper en zout. Hak de peterselie fijn en meng onder het vlees.
-
Meng ook wat olijfolie onder het vlees en zet de tartaar koel tot gebruik.
-
Avocadocrème: schil de avocado’s. Mix ze samen met de zure room en het limoensap. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Doe de crème in een spuitbusje met fijn spuitmondje.
-
Basilicumolie: pluk de basilicumblaadjes en doe in een blender.
-
Pel het teentje look en de sjalot. Snipper beide fijn. Voeg toe aan de basilicumblaadjes.
-
Giet er wat olijfolie en maïsolie bij en blend tot een gladde olie. Kruid met peper en zout. Doe eveneens in een spuitbusje.
-
Zet een uitsteekvormpje in het midden van het bord en vul met de tartaar.
-
Bak de sint-jakobsvruchten kort aan 1 kant in een hete pan. Kruid met fleur de sel.
-
Spuit rond de tartaar toefjes avocadocrème en versier met druppels basilicumolie.
-
Schik de sint-jakobsvrucht op de tartaar en werk af met enkele basilicumblaadjes.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven