Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de kerstomaatjes doormidden.
-
Pers de teentjes look en meng ze met de olie en Italiaanse kruiden. Schep dit door de tomaatjes, kruid met peper en zout.
-
Stort de tomaatjes in een ovenschaal en plaats 20 min in de voorverwarmde oven tot de tomaatjes rimpelen.
-
Saus: pel de rode uien en snipper fijn, stoof ze zacht in olijfolie. Voeg de tomatensaus, kruiden en tomatenstukjes toe en laat garen.
-
Snij de olijven in plakjes en schep ze door de saus. Kruid met peper en zout.
-
Leg de kalfslapjes tussen 2 vellen plasticfolie en sla ze plat met een deegrol.
-
Kruid het vlees met peper en zout. Leg het op een snede parmaham, leg een blaadje salie in het midden en rol het vlees op. Leg bovenop nog een blaadje salie en steek vast met een houten prikker.
-
Bak de rolletjes rondom goudbruin en gaar in boter. Haal het vlees uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
-
Blus de braadresten met wijn en bouillon en laat tot de helft inkoken, kruid naar smaak.
-
Roer een klontje boter door de saus om ze mooi te laten glanzen.
-
Besprenkel de courgettespaghetti met citroensap en bestrooi met basilicum.
-
Giet de tomatensaus en de geroosterde tomaatjes met het vrijgekomen vocht erover.
-
Bestrooi de spaghetti met wat parmezaan en serveer met de rest van de kaas en de kalfsrolletjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven