Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in dikke ringen.
-
Smelt 2 el olijfolie en 1 el boter in een pan.
-
Bak de uienringen 20 min onder deksel op een zacht vuur. Laat niet kleuren.
-
Haal het deksel van de pan.
-
Laat de uien karamelliseren en blus met de balsamicoazijn.
-
Verwarm 3 el olijfolie in een bakpan.
-
Haal de kalfslever door de bloem en schud goed af.
-
Bak de kalfslever 2 à 3 min aan elke zijde krokant op een matig vuur.
-
Kruid met zwarte peper en zout.
-
Serveer met een smeuïge aardappelpuree.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven