Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Mosterdsaus
Pel de ui en look en snipper alles fijn. Stoof aan in bruine boter.
-
Voeg de honing en de graantjesmosterd toe aan de gestoofde ui. Bevochtig met de Hoegaarden en room. Giet de vleesjus erbij. Laat inkoken tot sausdikte. Kruid met peper en zout. Verfris net voor het doorgeven met enkele druppels ciderazijn.
-
Was de aardappelen.
-
Draai met een parisiennelepel bolletjes uit de niet geschilde aardappel. Spoel de bolletjes goed in koud water. Gaar de bolletjes zeer langzaam in een pan met veel boter. Kruid met peper en zout.
-
Pluk de krulpeterselie, was ze, zwier droog en snipper fijn.
-
Dep de kalfslever goed droog met keukenpapier. Draai door de bloem. Bak de kalfslever in hete boter, kruid met peper en zout.
-
Serveer de lever met de aardappelbolletjes, de saus en een frisse salade. Werk het gerecht af met flink wat peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven