Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Bak de kalfslapjes aan beide zijden in hete olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Pel de teentjes look van 1/2 bol en snij fijn.
-
Bak de teentjes look aan in wat boter en voeg vervolgens de spinazie toe. Laat slinken.
-
Voeg de room en Parmezaanse kaas bij de spinazie. Kruid met peper en zout.
-
Schik het gebakken vlees in een vuurvaste schotel. Overgiet met de jus van het vlees.
-
Bedek het kalfsvlees volledig met de sneetjes gedroogde ham.
-
Giet de saus over het vlees en verdeel goed over de hele schotel.
-
Bedek met een mooie laag geraspte mozzarella.
-
Warm een kom met water op en voeg wat olie en zout toe. Kook de tagliatelle gedurende 6 min.
-
Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven en laat onder de grill gratineren tot je een mooi korstje krijgt.
-
Schik de tagliatelle op het bord en serveer het vlees met spinazie en saus erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven