Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en snij in kleine stukjes.
-
Spoel de selderstengels en snij eveneens fijn.
-
Pel de uien en snipper fijn.
-
Smelt een klontje boter in een kookpot en stoof de groenten aan.
-
Voeg een bodempje water toe en laat stoven.
-
Giet de tomatenblokjes erbij en kruid met peper, zout, tijm en een laurierblaadje. Laat alles stoven tot de wortelstukjes gaar zijn.
-
Smelt een klontje boter in een pan en bak het kalfsvlees kort aan beide zijden.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Kruid het vlees met peper en zout.
-
Snij de mozzarella in plakjes.
-
Leg op elk kalfslapje eerst een sneetje serranoham en daarna een plakje mozzarella.
-
Vouw dubbel en steek vast met een tandenstoker.
-
Schik het vlees in een ovenschotel. Bestrooi rijkelijk met gemalen gruyère.
-
Zet in de voorverwarmde oven en laat bakken gedurende ± 15 min.
-
Kook ondertussen de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
-
Zet de ovenschotel kort onder de grill.
-
Giet de pasta af en laat uitlekken.
-
Leg een mooie portie linguine op het bord. Giet de tomatensaus erover. Schik daarop het vlees.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven