Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid het vlees met peper en zout. Bestrijk de koteletten met 3 eetlepels olie. Zet het vlees 1 nacht in de koelkast.
-
Verhit de volgende dag 2 eetlepels zonnebloemolie in een braadpan. Bak het vlees aan beide zijden bruin.
-
Rits de tijmblaadjes van de takjes en hak fijn. Pel de look en sjalotten en snipper fijn. Schep over het vlees. Laat het vlees nogmaals 3 minuten per kant bakken.
-
Pel de uien en snij in fijne ringen. Verhit de boter met de olijfolie en voeg de uiringen toe. Laat garen tot de ui begint te bruinen. Roer regelmatig om. Verminder het vuur naarmate de uien beginnen te kleuren. Neem ze van het vuur als ze een mooie bruine kleur hebben. Kruid met peper, zout en een scheutje balsamicoazijn.
-
Schep de kalfskoteletten op de borden. Bestrooi met fijngehakte peterselie en bedruppel met citroensap.
-
Serveer met de gekaramelliseerde uiringen en een frisse, groene salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven