Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Scheid het ei en klop de eidooier los met de room.
-
Schil de wortelen en snij ze in plakjes. Pel de uien en snij in reepjes.
-
Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes.
-
Was de courgette en snij in fijne plakjes.
-
Verhit een flinke klont boter in een gietijzeren pan. Bak hierin de dobbelstenen vlees goudbruin aan alle zijden, bestrooi met de bloem en schep alles om.
-
Overgiet met water tot het vlees net onder staat. Voeg takjes tijm en rozemarijn toe. Kruid met peper en zout en breng aan de kook.
-
Voeg de uien toe. Dek de pan af en laat ½ uur sudderen op een laag vuur.
-
Voeg wortelen, champignonplakjes en citroensap toe en laat nog ½ uur stoven. Voeg dan courgette en diepvrieserwtjes toe en laat verder stoven tot het vlees gaar is. Breng op smaak met peper en zout.
-
Roer het ei-roommengsel vlak voor het serveren samen met 2 eetlepels kervelplukjes door de blanquette. Laat nog enkele minuten doorwarmen (niet koken!) onder voortdurend roeren.
-
Bestrooi met kervelplukjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven