Selder , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snij fijn. Reinig de prei en selder.
-
Schil de wortel en snij samen met de prei en witte selder fijn.
-
Laat 2 el boter smelten in een diepe pan en stoof de groenten en sjalot glazig. Laat niet aanbakken. Kruid met peper en zout.
-
Blus de groenten met de wijn en laat de alcohol verdampen.
-
Voeg het vlees, kruidentuiltje en bouillonblokje bij de groenten en overgiet met water tot het vlees net onder staat.
-
Laat 1 u 30 min op een zacht vuur pruttelen. Haal het schuim geregeld met een schuimspaan weg.
-
Reinig de champignons en snij in 4.
-
Kook de champignons en de gehaktballetjes gaar in kokend water met wat citroensap, ± 10 min. Haal uit het water en kruid met peper en zout.
-
Voeg de gehaktballetjes, champignons en room bij het gerecht en breng weer aan de kook.
-
Laat de saus indikken met 1 à 2 el maïzena. Kruid met nootmuskaat.
-
Werk het gerecht af met gehakte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven