Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de kaki’s in Snij daarna in grove stukken.
-
Klop de suiker en malse boter tot een smeuïge massa.
-
Voeg de eieren er 1 na 1 onder.
-
Spatel de bloem er beetje bij beetje onder. Werk af met kaneelpoeder.
-
Giet de helft van het deegmengsel in een ingevette en bebloemde bakvorm.
-
Verdeel hierover de kakistukjes. Giet de rest van het deeg erover.
-
Bak de cake af in de oven op 170°C gedurende 35 à 40 min.
-
Prik met een naald in de cake, als er geen deeg meer aan kleeft is ze gaar.
-
Haal de gebakken cake uit de oven en laat 10 min afkoelen.
-
Stort de cake op een rooster en laat verder afkoelen. Bestrooi met bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven