Kakikaneelcake

Kakikaneelcake

Allergenen

Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Snij de kaki’s in Snij daarna in grove stukken.

  3. Klop de suiker en malse boter tot een smeuïge massa.

  4. Voeg de eieren er 1 na 1 onder.

  5. Spatel de bloem er beetje bij beetje onder. Werk af met kaneelpoeder.

  6. Giet de helft van het deegmengsel in een ingevette en bebloemde bakvorm.

  7. Verdeel hierover de kakistukjes. Giet de rest van het deeg erover.

  8. Bak de cake af in de oven op 170°C gedurende 35 à 40 min.

  9. Prik met een naald in de cake, als er geen deeg meer aan kleeft is ze gaar.

  10. Haal de gebakken cake uit de oven en laat 10 min afkoelen.

  11. Stort de cake op een rooster en laat verder afkoelen. Bestrooi met bloemsuiker.