Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Splits de eieren. Klop de dooiers los met de suiker, vanillesuiker en een snuifje zout.
-
Voeg de gezeefde bloem en bakpoeder toe.
-
Roer de melk er langzaam door en klop goed tot een glad beslag.
-
Klop de eiwitten stijf en spatel door het beslag.
-
Verhit 2 el boter in een koekenpan en bak ¼ van het beslag.
-
Verdeel de rozijnen over de koek.
-
Laat bakken op een matig vuur tot de onderkant begint te bruinen.
-
Draai de koek om en laat ook de andere zijde lichtbruin bakken.
-
Breek de pannenkoek met een vork in stukken. Voeg wat extra boter toe en roerbak voorzichtig 5 min.
-
Bak het overige deeg op dezelfde manier.
-
Verdeel over borden en bestrooi met poedersuiker.
-
Serveer met pruimencompote of kersenconfituur.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven