Vis , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruidenkorst: spoel de verschillende kruiden, zwier goed droog en hak de blaadjes fijn. Meng de malse boter met de gehakte kruiden en het paneermeel in de keukenrobot.
-
Strijk de kabeljauwhaasjes in met de mosterd en daarop de kruidenmengeling. Zet de kabeljauwhaasjes in een ovenschaal en bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende ± 12 minuten.
-
Schil de aardappelen, snij in gelijke stukken en kook ze gaar. Giet af en laat nog even uitlekken. Stamp fijn met een pureestamper. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en meng er wat melk onder.
-
Schik de kerstomaatjes in een ovenschaal, overgiet met wat olijfolie en zet gedurende 1 uur in een oven van ± 70°C. Je kan dit perfect op voorhand doen en ze in de olie bewaren.
-
Witte wijnsaus: pel de sjalotten en snipper fijn. Kook de witte wijn met de sjalotsnippers in tot . Voeg de visfumet, de room en het bouquet garni toe en laat opnieuw tot de helft inkoken. Zeef de saus en monteer met klontjes malse boter. Breng op smaak met peper en zout
-
Doe de puree in een spuitzak en spuit enkele toefjes op een bord, versier met wat fijngesnipperde bieslook. Schik de vis op het bord en leg er de kerstomaatjes rond. Werk af met de witte wijnsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven