Kabeljauwfilet met citroenboter en gestoofde prei

Kabeljauwfilet met citroenboter en gestoofde prei

Allergenen

Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schik de kabeljauwfilets in een ovenschotel. Kruid met peper, zout, citroenzeste en witte wijn. Gaar in een voorverwarmde oven van 150°C gedurende 20 minuten.

  2. Spoel de prei grondig en snij het wit van prei in dikke ringen (16 stuks). Stoof deze gaar met wat boter, kruid met peper en zout.

  3. Schil de aardappelen en snij in de vorm van tonnetjes (= kasteelaardappelen). Kook ze gaar in licht gezouten water.

  4. Warm de boter met het citroensap op een zacht vuur op. Kruid met peper en zout.

  5. Schik de vis in het midden op een rechthoekig bord. Leg aan de ene kant de kasteelaardappelen en aan de andere kant de gestoofde prei. Nappeer de vis met de citroenbotersaus