Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schik de kabeljauwfilets in een ovenschotel. Kruid met peper, zout, citroenzeste en witte wijn. Gaar in een voorverwarmde oven van 150°C gedurende 20 minuten.
-
Spoel de prei grondig en snij het wit van prei in dikke ringen (16 stuks). Stoof deze gaar met wat boter, kruid met peper en zout.
-
Schil de aardappelen en snij in de vorm van tonnetjes (= kasteelaardappelen). Kook ze gaar in licht gezouten water.
-
Warm de boter met het citroensap op een zacht vuur op. Kruid met peper en zout.
-
Schik de vis in het midden op een rechthoekig bord. Leg aan de ene kant de kasteelaardappelen en aan de andere kant de gestoofde prei. Nappeer de vis met de citroenbotersaus
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven