Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pluk de peterselieblaadjes en snipper fijn. Pluk de dillepluimpjes.
-
Dep de vis droog, besprenkel een ovenschaal met olijfolie en schik de vis erin. Snij citroen in fijne plakjes, verwijder de pitjes en schik op de vis.
-
Pel de look en snij in fijne plakjes, verdeel over de plakjes citroen en leg er takjes tijm en rozemarijn over.
-
Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 15 à 20 min in de voorverwarmde oven tot de vis gaar is.
-
Snij het houterige uiteinde van de asperges, bestrijk de asperges met olijfolie en schik in de ovenschotel. Kruid met peper en zout en zet 10 min in de oven.
-
Verwarm de aardappelpuree en breng verder op smaak met boter, peper en zout. Knip de kervel erover en schep door de puree.
-
Besprenkel de vis met citroensap. Bestrooi met fijngehakte groene kruiden en druppel er nog wat olijfolie over.
-
Serveer de vis en asperges met aardappelpuree.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven