Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Smelt een klontje boter in de pan. Bak de stukken vis kort aan in de hete boter.
-
Haal de vis uit de pan en leg in een ovenschotel.
-
Bak de groentjes aan in een beetje boter.
-
Verdeel de groentjes over de vis.
-
Giet er wat room en witte wijn over. Kruid met peper en zout.
-
Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven en laat verder garen tot de vis gaar is.
-
Kook het builtje rijst beetgaar in kokend water. Laat het builtje rijst uitlekken.
-
Serveer de gebakken vis met de groenten en gekookte rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven