Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Citroenkappertjesrelish: snij beide uiteinden van de citroen, snij in de lengte doormidden en verwijder de pitjes. Snij in dunne reepjes. Pel de rode ui en snipper fijn. Meng de citroenstukjes met de kappertjes, de rode ui, ½ kl zout, azijn en honing. Roer goed, dek af met plasticfolie en laat op kamertemperatuur staan.
-
Verwarm de oven voor op 200°C .
-
Snipper de bieslook fijn en voeg met de olijfolie toe aan de relish. Roer goed.
-
Dep de kabeljauwhaasjes droog en bestrooi met zout en peper. Bestuif ze dun met bloem. Verhit de boter samen met de kokosolie in een pan en leg de vis erin. Laat heel kort aan beide kanten aanbakken.
-
Zet in de oven en gaar verder. (*)
-
Lepel de citroenkappertjesrelish over de haasjes en werk af met wat zeste en bieslook.
-
(*) Dikke stukken vis hebben ± 8 min nodig, dunnere stukken ± 5 min en filets slechts enkele min per kant.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven