Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Chermoula: snipper de koriander fijn. Doe met de rest van de ingrediënten voor de chermoula in de blender en mix fijn.
-
Pel de rode ui. Snij de tomaten in kwartjes en de ui in reepjes. Maak aan met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Snij de courgettini in schuine plakken, bestrijk ze met olie.
-
Plaats de schaaltjes vis op de barbecue.
-
Gril de courgettiniplakjes kort aan beide kanten.
-
Werk de kabeljauwhaasjes af met een streepje chermoula en serveer met het slaatje van tomaat en de gegrilde groenten.
-
Geef de rest van de chermoula er apart bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven