Vis , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de Parijse champignons en snij in grove stukken. Cutter ze in een blender tot ze fijn zijn. Stoof aan met een klontje boter en kruid met peper en zout.
-
Laat de champignons stoven tot het vocht verdampt is en doe terug in de blender. Mix samen met de panko en enkele klontjes koude boter tot een dikke pasta. Kruid bij met peper en zout.
-
Rol het beslag uit tussen twee bakpapieren en laat opstijven in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Portioneer de vis op de gewenste grootte. Snij uit de afkoelde champignonkorst een even groot stuk als de vis, en schik dit op de vis.
-
Bak de vis enkel langs de onderkant aan in boter. Gaar 10 min verder in de voorverwarmde oven. Controleer of de vis gaar is met een vleesvork: het vlees moet ook aan de binnenkant ondoorzichtig wit zijn.
-
Pel de sjalot en de look. Snipper alles fijn.
-
Reinig de bospaddenstoelenmengeling, snij de grote champignons in stukken. Bak aan in boter met de fijngesneden sjalot en look. Kruid met peper en zout.
-
Meng de fijngesneden peterselie onder de paddenstoelen. Blus met een beetje citroensap. Schik op het bord en werk af met pluksels kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven