Selder en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Spoel de rijst en kook gaar in ruim licht gezouten water. Giet de rijst af en laat uitdampen. Hou warm.
-
Snij de selder in fijne stukjes en de courgettes in blokjes.
-
Rits de tijmnaaldjes van de takjes. Hak de peterselie grof.
-
Verhit een scheut olijfolie in een kookpot en stoof de selder aan. Voeg de courgette blokjes toe. Kruid met peper en zout en roerbak.
-
Schep de tomatensaus en tijmnaaldjes erbij en laat doorwarmen. Roer de spinazie in porties erdoor en laat slinken. Schep ½ van de peterselie erdoor.
-
Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en schik de vis erin. Kruid met peper, zout en paprikapoeder.
-
Besprenkel met olijfolie en gaar 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Serveer de vis met de rijst en schep de saus erover.
-
Bestrooi met de rest van de peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven