Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de veenbessen 1 nacht wellen in de bruine rum.
-
Scheid de eieren. Smelt de boter.
-
Verkruimel de Mariakoekjes en meng ze met de gesmolten boter.
-
Bedek de bodem van een springvorm met een op maat geknipt vel bakpapier. Druk het koekjesmengsel erop en verdeel gelijkmatig. Zet in de koelkast.
-
Meng de roomkaas met de zure room, zeste van sinaasappel, eidooiers, suiker, maïzena en de veenbessen met hun weekvocht.
-
Klop de eiwitten tot sneeuw. Schep ze door het beslag. Giet het beslag in de springvorm. Bak 1 uur in een voorverwarmde oven op 180°C.
-
Kook de veenbessen in een pot met wat water en suiker.
-
Laat de taart afkoelen in de oven.
-
Serveer met veenbessencompote.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven