Kaasstengels met vier kazen
Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maal of rasp de cheddar en pecorino fijn.
-
Leg de helft van de aantal bladerdegen open en besmeer volledig met de kruidenkaas.
-
Ontkorst de sneden jonge kaas en leg naast elkaar op de kruidenkaas.
-
Bedek met een tweede vel bladerdeeg.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij met een pizzasnijder het bladerdeeg in stroken van 4 cm breed.
-
Draai de stroken volledig op tot twisters.
-
Leg ze op een ovenplaat met bakpapier.
-
Roer het eigeel los met enkele druppels water.
-
Smeer hier de twisters mee in.
-
Bestrooi met de gemalen cheddar en pecorino.
-
Bak 15 à 20 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven