Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Strijk de ovenschotel in met wat gesmolten boter en bestrooi met wat geraspte kaas.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Breng de melk aan de kook, kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een kookpot en voeg de bloem toe. Meng goed en laat schuimig worden. Giet de hete melk erbij en laat, al roerend, indikken.
-
Doe het mengsel in een grote kom en klop de eidooiers en resterende geraspte kaas eronder.
-
Klop de eiwitten met wat zout op tot mooie pieken. Voeg het eiwitschuim in delen onder het kaasmengsel en meng voorzichtig.
-
Giet het kaasmengsel in de bakvorm. Zet in de voorverwarmde oven en bak 25 min.
-
Spoel de waterkers en pluk de blaadjes.
-
Serveer de warme kaassoufflé met de waterkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven