Kaassoufflé met waterkerssalade

Kaassoufflé met waterkerssalade

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Strijk de ovenschotel in met wat gesmolten boter en bestrooi met wat geraspte kaas.

  2. Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. Breng de melk aan de kook, kruid met peper en zout.

  4. Smelt de boter in een kookpot en voeg de bloem toe. Meng goed en laat schuimig worden. Giet de hete melk erbij en laat, al roerend, indikken.

  5. Doe het mengsel in een grote kom en klop de eidooiers en resterende geraspte kaas eronder.

  6. Klop de eiwitten met wat zout op tot mooie pieken. Voeg het eiwitschuim in delen onder het kaasmengsel en meng voorzichtig.

  7. Giet het kaasmengsel in de bakvorm. Zet in de voorverwarmde oven en bak 25 min.

  8. Spoel de waterkers en pluk de blaadjes.

  9. Serveer de warme kaassoufflé met de waterkers.