Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de Appenzeller in kleine stukjes.
-
Meng de maïzena met 3 el witte wijn en zet opzij.
-
Doe de rest van de wijn in een pan en breng aan de kook. Voeg na 3 min koken de laurierblaadjes en teentjes look toe.
-
Draai het vuur lager, voeg de emmentaler toe en laat smelten. Haal de laurier en look eruit en roer de maïzena en kirsch erdoor.
-
Laat de stukjes Appenzeller erin smelten en roer goed door.
-
Voeg de room toe, roer stevig tot een homogeen mengsel en kruid met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven