Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en hak grof.
-
Verwijder het loof van de wortelen, was de wortelen en snij ze in stukken.
-
Pluk de korianderblaadjes van de steeltjes. Hou de blaadjes apart en hak de steeltjes grof.
-
Verwarm een scheut olie in een ruime soeppot en stoof de ui hierin glazig.
-
Voeg kerriepoeder, koriander, kurkuma en gember toe en roerbak tot de geuren vrijkomen.
-
Voeg de wortelen toe, de koriandersteeltjes en 1 bokaal witte bonen met vocht. Overgiet met bouillon en breng aan de kook.
-
Laat op een zacht vuur pruttelen. Pureer de soep als de wortelen gaar zijn.
-
Voeg ¼ l heet water toe en de resterende bokaal bonen. Laat nog even doorkoken.
-
Breng verder op smaak met peper en zout.
-
Werk af met kokosmelk en korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven