Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Jamaican jerk: meng alle ingrediënten in een vijzel. Bewaar in een kruidenpot.
-
Bestrooi de kippendrumsticks met de droge Jamaican jerk kruidenmengeling. Meng ze in een kom en voeg limoensap en olijfolie toe. Zet in de koelkast gedurende ½ uur.
-
Haal het vlees uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
-
Verwarm de oven voor op 165°C.
-
Bereid de BBQ of de grill voor. Gril de kippendrumsticks op heet vuur.
-
Haal de drumsticks van het vuur eens ze aangebraden zijn. Zet in de voorverwarmde oven en laat verder garen gedurende 15 à 20 minuten.
-
Serveer met gehakte korianderblaadjes en veel servetten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven