Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s, verwijder het darmkanaal en snij het dikke gedeelte tot voor het staartstuk in de lengte middendoor. Kruid met peper en zout.
-
Snij de lente-ui in fijne ringetjes.
-
Giet de noedels in een microgolfbestendige schotel, voeg 3 el water toe en verwarm 2 min op maximaal vermogen.
-
Verwarm de wok. Voeg de wokolie toe en roerbak de scampi’s kort tot ze net roze kleuren. Haal uit de wok.
-
Roerbak de groenten beetgaar. Voeg de noedels en scampi’s toe en overgiet met de woksaus. Laat doorwarmen zonder te koken.
-
Werk af met lente-ui en zeste van limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven