Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de lente-ui in ringetjes.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Snij het vlees in plakjes.
-
Verwarm de wok droog voor op een hoog vuur.
-
Voeg 2 el arachideolie toe en bak de vleesplakjes onmiddellijk kort aan beide kanten. Haal uit de wok.
-
Zet het vuur lager, voeg indien nodig nog wat olie toe en roerbak de Japanse wokmix knapperig gaar.
-
Schep de courgettespaghetti erdoor en voeg de vleesplakjes toe.
-
Roer de saus erdoor en laat even opwarmen.
-
Bestrooi met lente-ui en cashewnoten en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven