Mosterd , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de lente- ui en de radijsjes fijn.
-
Snij de pepertjes in 2. Verwijder de zaadjes, spoel en snij alles fijn.
-
Meng de sojascheuten, radijs, lenteui en pepertjes met wat sesamolie tot een slaatje.
-
Tonkatsusaus:
Meng de bruine suiker met de sojasaus. Voeg de worcestersaus, ketchup en mosterd toe. Pel de gember en look en rasp beide fijn bij de saus. Laat alles wat trekken.
-
Verwarm de friteuse voor op 180°C.
-
Meng de bloem met de maïzena en het water tot een papje. Kruid met peper en zout.
-
Haal de spiering eerst door het papje en daarna door de panko.
-
Frituur de spiering krokant goudbruin.
-
Serveer de spiering met de tonkatsusaus en het frisse slaatje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven