Selder , Gluten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Schil de wortels en snij ze in 4.
-
Snij de selderstengels in 4.
-
Was de ui en snij ongeschild in 4.
-
Haal de teentjes look uit elkaar en spoel.
-
Verdeel de kip in stukken.
-
Doe de kip, wortel, selder en ui in een grote braadslee.
-
Kruid met peper en zout. Plaats 30 min in de voorverwarmde oven tot de kip goudbruin is.
-
Schraap alles uit de braadslee in een grote kookpot. Voeg de gember en look toe, overgiet met koud water.
-
Breng aan de kook en zet dan het vuur zo laag mogelijk.
-
Schuim vet en onzuiverheden regelmatig af en laat 2 tot 3 u sudderen zonder te roeren.
-
Laat afkoelen en schep het overtollige vet eraf.
-
Haal de kippenbillen uit de bouillon, verwijder het vel en trek het vlees in stukjes. Zet opzij.
-
Zeef de bouillon en gooi de groenten weg. Je houdt ± 1 l bouillon over.
-
Breng op smaak met sherry, sojasaus, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Bereid de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
-
Snij de lente-uitjes fijn.
-
Breng de bouillon aan de kook.
-
Verdeel de noedels, kip en lente-ui over kommen.
-
Overgiet met hete bouillon.
-
Werk af met chilipeper, pilipili, sojascheuten en korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven