Eieren , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Soja-eieren: meng de mirin, het water en 100 ml sojasaus in een steelpannetje. Schil 3 cm gember en hak grof. Voeg bij de marinade. Breng aan de kook en laat 5 min pruttelen. Laat afkoelen.
-
Kook de eieren 5 min en leg onmiddellijk in ijswater om het kookproces te stoppen.
-
Pel de eieren en schik ze in een klein bakje. Overgiet met de koude marinade, zodat ze onderstaan en zet 24 u koel.
-
Pel de look en snipper fijn. Schil en rasp 5 cm gember.
-
Fruit de looksnippers in 1 el olie. Voeg de kippenbouillon, de gember, het vijfkruidenpoeder, de pilipili, de vissaus en 4 el sojasaus toe en breng aan de kook. Laat rustig sudderen.
-
Bak de shiitake in olie, besprenkel met sojasaus en laat karamelliseren.
-
Snij de Chinese kool in fijne reepjes en lente-ui in fijne ringetjes.
-
Kook de noedels in licht gezouten water beetgaar. Spoel onder koud, stromend water en verdeel over 4 kommen.
-
Proef de bouillon en breng indien nodig verder op smaak met vissaus, pilipili en sojasaus.
-
Overgiet de noedels met de kokende bouillon.
-
Verdeel de verschillende garnituren over de kom en snij het soja-eitje middendoor en leg erbovenop.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven