Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 2676960caf947403a6fef503c8bd27cf263849d8781090179ae8d96cf0f79b3c.jpg

    Splits de eieren in 2 verschillende kommen. Klop de eiwitten stijf en giet ½ van de suiker erbij tijdens het opkloppen. Mix tot stijve pieken.

  2. 586cfa789becbfb1f21097ae5e4c60d2abb3e24b0a1c86682cb10985fa38188e.jpg

    Klop de eigelen los met de andere helft van de suiker en de melk. Meng de bloem en het bakpoeder onder het beslag.

  3. a43b6d0357af01379ca0cbd2be005af2407e3e57cd2f096473580dc074a2e209.jpg

    Spatel de stijfgeklopte eiwitten in 3 keer voorzichtig door het beslag. Giet het beslag in een spuitzak.

  4. 40c76064bd1b877d1be135baa738f0eb8dd59cc00824f684dbeb8db6f880b30b.jpg

    Vet een pannenkoekenpan in met bakspray en laat warm worden. Spuit een hoopje beslag in de pan.

  5. 3be9c5fad0c44993b50bb9151ec56367c5e70c381725d72f425579349689b226.jpg

    Spuit wat water op de pan en zet het deksel erop.

  6. a728550c1a2f364df4f51ff938550f2ae76a8a022d7538917fcb462978fe6a43.jpg

    Bak de pannenkoek aan 1 kant gedurende 2 à 3 min op een niet te hoog vuur, en draai daarna voorzichtig om. Laat de andere kant ook nog enkele min bakken.

  7. Afwerking

    Serveer de fluffy pannenkoeken met frambozen en blauwe bessen. Werk af met wat bloemsuiker.