Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak de melk lauw en smelt de boter in de melk. Voeg de plattekaas toe en roer alles glad in een ruime mengkom.
-
Meng de bloem, de maïzena en het snuifje zout en klop onder het beslag. Klop tot alle klontertjes verdwenen zijn.
-
Scheid de eieren. Klop de dooiers met het citroensap en ½ van de suiker (40 g) wit en luchtig. Meng onder het beslag.
-
Klop het eiwit tot schuim, voeg voorzichtig de rest van de suiker toe en klop verder. Meng het schuim onder het beslag.
-
Verwarm de oven op 160°C.
-
Boter de bakvorm in, bekleed eventueel met bakpapier. Giet het deeg in de bakvorm.
-
Zet een diepe schaal met warm water in de oven en schik de bakvorm daarin.
-
Bak de cheesecake 1 u 25 min au bainmarie.
-
Haal de cake uit de oven, bedek met een deksel of bord en laat ± 5 min rusten.
-
Draai de cake om en bestrooi met flink wat bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven