Vis , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade: schil 3 cm gember en rasp fijn.
-
Meng onder de rest van de marinadeingrediënten. Snij de zalm in kleine blokjes en schep door de marinade. Plaats 1 u in de koelkast.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
-
Knip de noribladen in vierkantjes van ± 4 op 4 cm.
-
Verwarm 2 dl arachideolie in een wok tot 175°C.
-
Meng het maïsmeel met het water tot een papje.
-
Haal de noriblaadjes door het deeg en frituur onmiddellijk 2 min aan elke kant in de hete olie.
-
Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met zout.
-
Schik de zalmblokjes in een schoteltje. Bestrooi met sesamzaadjes en lente-ui.
-
Serveer samen met de chuka wakame en norikrokantjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven