Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Neem een keukenhanddoek en kook deze af in water met een scheutje azijn. Spoel in vers water.
-
Zeef de 2 soorten bloem en meng samen.
-
Verwarm de melk tot lauw en voeg de gist toe.
-
Kneed de bloem en melk met gist samen tot een deeg.
-
Voeg 1 ei toe en kneed verder.
-
Giet de suiker en het zout erbij.
-
Kneed als laatste de rozijnen en noten eronder.
-
Laat afgedekt ± 30 min rijzen en draai het in de afgekookte keukenhanddoek.
-
Knoop de handdoek dicht met wat touw of een rekker.
-
Gaar het brood ± 3 u in water dat rond het kookpunt ‘danst’.
-
Serveer lauw met goede boter en bruine suiker of met kandijsiroop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven