Selder , Schaaldieren en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de rijst onder koud, stromend water.
-
Pel en ontdarm de scampi’s.
-
Snij de selder in fijne stukjes. Snij de venkel in fijne plakjes.
-
Pel de ui en look en snipper fijn. Hak de peterselie en chilipeper fijn.
-
Verwarm de olijfolie in een pot met dikke bodem en roerbak de ui, look, selder en venkel.
-
Roer de rijst erdoor, roerbak en overgiet met de kippenfond.
-
Hak de tomaten uit blik grof en voeg toe. Spoel het blik uit met water en giet bij de rijst.
-
Kruid met cajunkruiden, cayennepeper, gerookt paprikapoeder, tijm, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Laat 30 min afgedekt sudderen op een laag vuur. Voeg indien nodig nog een scheutje water toe.
-
Voeg de scampi’s toe en laat nog eens 5 min sudderen.
-
Schep de ontdooide zeevruchten erdoor en laat nog 5 min doorwarmen.
-
Bestrooi met gehakte peterselie en chilipeper en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven