Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij elk sneetje Parmaham in vier repen.
-
Omwikkel elke druif met een stukje Parmaham.
-
Leg de druiven met de ham in een ovenschotel en kruid met peper en zout.
-
Meng de olijfolie met de balsamicoazijn en de honing tot een vinaigrette.
-
Besprenkel de vinaigrette over de druiven.
-
Bak 10 min op 200°C.
-
Tip: je kan eventueel een houten prikker in de druiven steken. Week de houten prikkers eerst 1 uur in water, zodat ze niet verbranden in de oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven