Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snipper fijn. Pel de teentjes look en hak fijn.
-
Verhit een flinke scheut olijfolie in een kookpot zodat de bodem bedekt is met olie. Fruit de uien en de teentjes fijngehakte look hierin.
-
Voeg de gepelde tomaten toe en overgiet met de bouillon. Laat 10 minuten zachtjes koken. Pureer de soep.
-
Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Roer de pesto naar smaak door de mascarpone en kruid met versgemalen peper.
-
Verdeel de soep over kommen en schep 1 lepel pestomascarpone in elke kom.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven