Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergine in kleine blokjes en stoof 5 min aan in 2 el olijfolie.
-
Voeg de jasmijnrijst bij de aubergine en bak 1 min mee. Kruid met peper en zout.
-
Giet 16 el water op de rijst en laat ± 15 min op heel zacht vuur met deksel garen.
-
Snij ondertussen de mozzarella en de half zongedroogde tomaten in kleine blokjes.
-
Voeg, als de rijst gaar is, de pesto bij de rijst.
-
Laat de rijst 10 min afkoelen en voeg de mozzarella en de half zongedroogde tomaten toe.
-
Verdeel de salade over bokaaltjes en werk af met een takje basilicum en half zongedroogde tomaat.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven