Italiaanse panzanella

Italiaanse panzanella

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de ciabatta in blokjes. Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de broodblokjes goudbruin terwijl je ze omschept.

  2. Laat de broodblokjes op wat keukenpapier uitlekken en afkoelen.

  3. Snij de lente-uitjes in ringetjes en de zwarte olijven in twee.

  4. Spoel de trostomaten. Snij ze in vier. Verwijder de pitjes en snij ze vervolgens in reepjes.

  5. Hak de rucola en basilicum grof.

  6. Spoel de citroen grondig en rasp de schil. Pers de citroen uit.

  7. Maak een dressing met het citroensap, de olijfolie, de citroenzeste en de geraspte Parmezaanse kaas. Kruid met peper en zout. Schep de uiringetjes, olijven, tomaat, rucola

  8. en basilicum door elkaar en voeg als laatste de broodblokjes toe.

  9. Overgiet met de dressing en serveer onmiddellijk.