Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Was de aardappelen en kook ze 15 minuten in de schil. Laat uitlekken.
-
Bestrooi de aardappelen met een beetje zout en verpak ze stevig in aluminiumfolie. Leg ze in het midden van de voorverwarmde oven tot ze gaar zijn (± 50 minuten).
-
Snij intussen de kerstomaatjes in partjes, de mozzarella in blokjes, de olijven in plakjes en de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Schep alles door elkaar met de rucola.
-
Snij de aardappelen in de folie bijna doormidden en hol ze een beetje uit. Verdeel het mozzarellamengsel over de aardappelen en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Scheur de basilicumblaadjes fijn. Werk af met basilicum en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven