Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren hard in ruim water gedurende 8 minuten. Laat ze onder koud stromend water schrikken.
-
Pel de eieren, halveer ze en haal de eidooiers uit de eieren.
-
Pureer de eidooiers met de ansjovisfilets, de olijven, de gedroogde tomaten en de olie in een keukenrobot. Roer de mascarpone en wat fijngehakte kervel door het mengsel.
-
Kruid met peper en zout. Doe het mengsel in een spuitzak en vul de eihelften met het mengsel.
-
Zet de eitjes in de koelkast tot gebruik. Versier net voor het opdienen nog met een takje kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven