Vis , Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de teentjes look en snipper fijn. Pluk de peterselie- en basilicumblaadjes en snipper fijn.
-
Doe het gehakt met de looksnippers, ricotta, Parmezaanse kaas, panko, basilicum en ½ van de peterselie in een kom.
-
Kneed met vochtige handen goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
-
Vorm er met vochtige handen ± 45 balletjes van. Leg ze op vetvrij papier en laat ½ uur rusten in de koelkast zodat de smaken zich kunnen vermengen.
-
Pel de uien en snipper fijn. Snij de ansjovisfilet in stukjes. Verhit een scheutje olie in een grote kookpot en stoof hierin de uisnippers glazig.
-
Voeg de in stukjes gesneden ansjovis, passata, harissa, suiker en tomatenblokjes toe.
-
Breng aan de kook. Laat de saus 15 minuten zachtjes inkoken. Kruid met peper en zout.
-
Bak de balletjes aan alle zijden goudbruin in olijfolie.
-
Schep ze uit de pan en voeg bij de saus. Laat nog 5 à 10 minuten pruttelen tot ze volledig gaar zijn.
-
Roer de peterselie door de saus en serveer met pasta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven