Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Balletjes: meng het vlees met de panko, fijngesneden kruiden en losgeklopt ei. Snipper de look fijn en meng door het vlees, kruid met peper en zout.
-
Schil de wortelen en de pastinaak, snij de wortelen in plakjes en de pastinaak in kleine blokjes.
-
Spoel de andijvie en snij in fijne reepjes.
-
Pel de ui en de look en snipper alles fijn.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een ruime pot en stoof de groenten, ui en looksnippers aan.
-
Overgiet met de bouillon en voeg de tomatenblokjes toe. Breng aan de kook.
-
Vorm balletjes van het vlees en laat ze in de hete bouillon glijden.
-
Voeg, als de balletjes gaar zijn, de pasta, peterselie en andijvie toe. Laat verder pruttelen tot de pasta en groenten gaar zijn.
-
Breng op smaak met peper en zout. Lekker met versgebakken ciabatta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven