Italiaanse brodo met ossenstaart

Italiaanse brodo met ossenstaart

Allergenen

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de look.

  2. Breng de rundsbouillon met de look en het zakje juliennesoepgroenten aan de kook. Gaar de ossenstaart hierin 2 u.

  3. Zeef de bouillon en laat afkoelen in de koelkast.

  4. Pluk het vlees van de ossenstaart en kruid het met peper, zout en Provençaalse kruiden.

  5. Breng water en zout aan de kook. Kook de cannelloni 4 min. Giet af en verfris de pasta met koud water.

  6. Vul de cannelloni op met de stukjes ossenstaart. Laat hard worden in de koelkast. Je kan dit al de dag voordien doen.

  7. Haal de koude bouillon uit de koelkast, verwijder het hard geworden vet op de bovenkant.

  8. Zet terug op het vuur en voeg het zakje minestronegroenten toe. Breng de bouillon naar het kookpunt. Kruid met peper en zout.

  9. Snij de cannelloni in gelijke stukken. Warm kort op in de microgolf.

  10. Schik de cannelloni in een bord en overgiet met de kokende soep.