Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Stoof de helft van de uisnippers in olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak rul. Haal van het vuur, kruid met peper en zout en roer de parmezaan erdoor.
-
Verdeel het gehakt over de kalfslapjes en rol de kalfslapjes rond de vulling. Bind vast met keukentouw. Haal de kalfslapjes door de bloem en kruid met peper en zout.
-
Verhit een scheut olijfolie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de rest van de ui. Braad de blinde vinken aan alle zijden bruin en voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, bouillon, oregano, rozemarijn en laurier erbij. Dek de pan af en laat op een zacht vuur 30 minuten stoven.
-
Voeg citroensap en geraspte schil toe en laat nog 30 minuten verder garen onder gesloten deksel. Roer regelmatig om.
-
Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Werk af met peterselie. Serveer met tagliatelle.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven