Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de verse basilicum, platte peterselie en bieslook in fijne reepjes.
-
Snij de olijven en zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Pel het teentje look en snipper fijn.
-
Klop de eieren los met de melk en de verse kruiden tot een schuimige massa. Kruid met peper en zout. Roer de tomaat- en olijfstukjes erdoor.
-
Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de looksnippers zacht.
-
Giet het eimengsel in de pan en laat op een matig vuur al roerend tot een roerei stollen.
-
Maak mooie quenelles van het roerei en schik een toefje tuinkers op het bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven