Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de blaadjes van ¼ plantje verse oregano, de blaadjes van 2 takken rozemarijn en de blaadjes van ¼ plantje verse basilicum fijn. Dep de zongedroogde tomaten droog en snipper fijn. Giet de olie niet weg.
-
Pel de look en pers fijn.
-
Meng de gesnipperde verse kruiden met de look, het paprikapoeder, de spaghettikruiden en 80 ml olie van de zongedroogde tomaten. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Snij de ciabatta in schuine stukken tot 1 cm van de bodem.
-
Verdeel de kruidenlookolie over en tussen de ciabatta.
-
Leg het kruidenlookbrood op aluminiumfolie en leg 10 min in een gesloten barbecue van 200°C.
-
Snij de burrata in aan de bovenkant. Kruid met cayennepeper en fleur de sel.
-
Verdeel de rucola en overige oregano en basilicum erover.
-
Besprenkel met olijfolie.
-
Serveer het gebakken kruidenlookbrood en de Parmaham erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven