Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de teentjes look en snipper ze fijn. Hak de peterselie fijn. Snij de jonge tijmnaaldjes fijn.
-
Borstel alle champignons schoon. Scheur grote oesterzwammen in stukken.
-
Verwarm de olijfolie in een grote diepe braadpan. Voeg looksnippers, tijm, kaneel en peterselie toe. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verdeel de fijne champignons, de kastanjechampignons en de shiitake erover en draai het vuur hoog. Schud de pan regelmatig.
-
Voeg de oesterzwammen toe en laat kort meebakken. Haal de pan van het vuur en besprenkel met het citroensap. Kruid met peper en zout. Serveer met versgebakken brood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven